Wie zijn wij

Natuurlijk Leren BV ondersteunt scholen en schoolbesturen in hun ontwikkeling. We doen dat vanuit het gedachtegoed van de lerende organisatie en de inzichten over levende systemen. Het team bestaat uit vijf personen, elk met hun eigen specialiteiten: Jan Jutten, Marjolein van der Klooster, Arsène Francot, Truus Römgens en Corrinne Dekker. Ieder heeft een achtergrond in het onderwijs, als leraar en/of als schoolleider. Een belangrijk uitgangspunt van Natuurlijk Leren is de zorg voor samenhang binnen een schoolsysteem. Voor een korte kennismaking met onze mensen, klik hier

 

 

Diensten

Bij Natuurlijk Leren kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen. Op deze website vindt u een aantal mogelijkheden van activiteiten die we kunnen verzorgen. Dit zijn slechts voorbeelden. Het is daarnaast altijd mogelijk om bijeenkomsten, cursussen en trajecten geheel op maat te maken. In een persoonlijk gesprek verkennen we samen wat het beste past bij uw hulpvraag.

Producten

Natuurlijk Leren geeft een aantal producten uit die bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Door te klikken op onderstaande buttons krijgt u meer informatie over deze materialen. Ook kunt u bestellingen doen of onze brochures downloaden. Deze bevatten meer achtergrondinformatie over een aantal activiteiten die we kunnen uitvoeren.

Otto Scharmer op 8 en 9 december 2020 in Nederland

Vandaag bevestigd. We zijn er erg trots op: Natuurlijk Leren organiseert op 8 en 9 december 2020 een tweedaagse met Otto Scharmer in Vianen. "Werken met Theorie U in de school". Het duurt nog even, ma..
Lees verder

Professionele Leergemeenschap Lezen en Luisteren met begrip

Steeds vaker wordt Natuurlijk Leren gevraagd om een professionele leergemeenschap te faciliteren. In het afgelopen schooljaar faciliteerden we onder andere een PLG voor een bestuur in het Noorden van ..
Lees verder