Onze missie: Boeiend onderwijs in een lerende organisatie

Natuurlijk Leren BV ondersteunt scholen bij het realiseren van boeiend en opbrengstgericht onderwijs dat ertoe doet in deze tijd. Om dat te realiseren, helpen we besturen, samenwerkingsverbanden en scholen zich te ontwikkelen als lerende organisaties. We werken samen met leerkrachten en leiders aan scholen waarin kinderen leren omgaan met de problemen en uitdagingen van nu en van de toekomst. Een van de pijlers daarbij is het maken van de omslag van het machinedenken naar de klas en de school als een levend systeem.

Wie zijn wij

Natuurlijk Leren BV ondersteunt scholen en schoolbesturen in hun ontwikkeling. We doen dat vanuit het gedachtegoed van de lerende organisatie en de inzichten over levende systemen. Het team bestaat uit zeven personen, elk met hun eigen specialiteiten: Jan Jutten, Marjolein van der Klooster, Douwe Bilder, Karin Braskamp, Truus Römgens, Corrinne Dekker en Robert Pastoor. Ieder heeft een achtergrond in het onderwijs, als leraar en/of als schoolleider. Een belangrijk uitgangspunt van Natuurlijk Leren is de zorg voor samenhang binnen een schoolsysteem. Voor een korte kennismaking met onze mensen, klik hier

 

 

Diensten

Bij Natuurlijk Leren kunnen we u op verschillende manieren ondersteunen. Op deze website vindt u een aantal mogelijkheden van activiteiten die we kunnen verzorgen. Dit zijn slechts voorbeelden. Het is daarnaast altijd mogelijk om bijeenkomsten, cursussen en trajecten geheel op maat te maken. In een persoonlijk gesprek verkennen we samen wat het beste past bij uw hulpvraag.

Producten

Natuurlijk Leren geeft een aantal producten uit die bijdragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Door te klikken op onderstaande buttons krijgt u meer informatie over deze materialen. Ook kunt u bestellingen doen of onze brochures downloaden. Deze bevatten meer achtergrondinformatie over een aantal activiteiten die we kunnen uitvoeren.

Masterclass met Otto Scharmer op 23 en 24 mei 2022

Onze volledig uitverkochte masterclass van Otto Scharmer is verplaatst van 1 en 2 december naar 23 en 24 mei 2022. Hierdoor is een aantal plaatsen vrij gekomen. Belangstelling om deel te nemen aan dez..
Lees verder

De beste wensen voor 2022

Natuurlijk Leren wenst u hele goede kerstdagen. We wensen u tevens een nieuw jaar vol passie, vakmanschap en moreel besef om ook in 2022 het verschil voor onze kinderen te maken. 
Lees verder